Thomas Nielsen FIRST Veritas 2020 oktober

Markedskommentar - 19.10.2020

Hvor lenge bør du eie en aksje?

«Hvor lenge eier du i snitt en aksje?» Dette spørsmålet kommer i mange ulike varianter og er blant de jeg får oftest. Det er et godt spørsmål som raskt kan lede frem til flere viktige deler av essensen i en investeringsfilosofi.

Jonas heyerdahl FA

Markedskommentar - 16.10.2020

Innertier i SMB-markedet

Coronakrisen har torpedert avkastningen for en rekke fondsforvaltere. Men for FIRST Fondene-forvalter Jonas Heyerdahl har "småselskapene" gitt en voldsom avkastning.

Illustrasjonsbilder 070618 025 MSM 2

Tema - 14.10.2020

VIKTIG INFORMASJON – NAVNEENDRING FIRST FOND

14. oktober endret vi navn på våre fond. Under finner du oversikten over navneendringene med gammelt navn, og nytt navn i parentes. Vi endrer fondsnavnene for å tydeliggjøre investeringsstrategien og investeringsuniverset i våre fond.

Buy Sell FIRST Fondene oktober 2020

Markedskommentar - 06.10.2020

Markedskommentar september

Tradisjonen tro ga september noe mer uroligheter i markedene, men ingen dramatikk å spore. Manglende alternativer til aksjer - "There Is No Alternative (TINA)" - dominerer

Tradisjonen tro ga september litt mer urolige markeder. En viss høydeskrekk ift. prising, spesielt av teknologi-relaterte selskaper gjorde seg gjeldende, spesielt i begynnelsen av måneden. Hovedbildet er fremdeles at global økonomi henter seg videre inn. Imidlertid ser vi visse tegn til at oppblomstring av korona-tilfeller i Europa gir noe fornyet uro innenfor tjenesteytende næringer. Presidentvalget i USA er en kjent risikofaktor og det samme er korona-viruset. Selv om begge disse og andre faktorer kan gi støy på kort sikt vil global økonomi fortsatt bedres og understøtte markedene.

Jonas Heyerdahl FIRST Fondene

Markedskommentar - 05.10.2020

Børsintervjuet i Finansavisen med Jonas Heyerdahl

"Ikke la gårdigheten ta overhånd"

FIRST Fondene-forvalter Jonas Heyerdahl unngår de "hotte" børsrakettene og satser heller på langsiktige investeringer i kvalitetsselskaper. Se vedlegg for hele artikkelen fra Finansavisen 3. oktober.

Se følgende linker for mer informasjon om aksjefondene som Jonas forvalter:

FIRST Norge Fokus

FIRST SMB

Martin Molsater First Fondene 2020 Redigert

Analyse - 05.10.2020

Bobletendenser innenfor børsintroduksjoner?

Det er mye vanskeligere for privatpersoner enn aksjefond å oppnå bra avkastning på å være med på børsintroduksjoner. Etter en periode med ekstremt mange lønnsomme transaksjoner bør man nå være ekstra på vakt.