Erik Haugland FIRST Fondene

Markedskommentar - 24.11.2020

Finansavisen børsintervju med Erik Haugland

Børsintervju: FIRST-partner Erik Haugland tror aksjer og kreditt­obligasjoner vil fortsette å gjøre det bra. Han liker særlig verdiaksjer.

– I vår var verdensøkonomien i kraftig fall, og i løpet av noen uker gikk aksjemarkedene fra å være høyt priset til å bli attraktivt priset, konstaterer partner Erik Haugland i FIRST Fondene.

– Disse faktorene gjorde at vår investeringsmodell ga grønt signal for å øke risikoen.

FIRST AllWeather 2020

Analyse - 13.11.2020

FIRST AllWeather - verdien av disiplin

FIRST AllWeather har nylig endret navn for tydeligere å underbygge det vi ønsker å oppnå i fondet; en mer stabil, og på lang sikt, like god avkastning som aksjemarkedet. Det siste året er et godt eksempel.

Thomas Nielsen FIRST Veritas 2020 oktober

Markedskommentar - 19.10.2020

Hvor lenge bør du eie en aksje?

«Hvor lenge eier du i snitt en aksje?» Dette spørsmålet kommer i mange ulike varianter og er blant de jeg får oftest. Det er et godt spørsmål som raskt kan lede frem til flere viktige deler av essensen i en investeringsfilosofi.

Jonas heyerdahl FA

Markedskommentar - 16.10.2020

Innertier i SMB-markedet

Coronakrisen har torpedert avkastningen for en rekke fondsforvaltere. Men for FIRST Fondene-forvalter Jonas Heyerdahl har "småselskapene" gitt en voldsom avkastning.

Illustrasjonsbilder 070618 025 MSM 2

Tema - 14.10.2020

VIKTIG INFORMASJON – NAVNEENDRING FIRST FOND

14. oktober endret vi navn på våre fond. Under finner du oversikten over navneendringene med gammelt navn, og nytt navn i parentes. Vi endrer fondsnavnene for å tydeliggjøre investeringsstrategien og investeringsuniverset i våre fond.

Jonas Heyerdahl FIRST Fondene

Markedskommentar - 05.10.2020

Børsintervjuet i Finansavisen med Jonas Heyerdahl

"Ikke la gårdigheten ta overhånd"

FIRST Fondene-forvalter Jonas Heyerdahl unngår de "hotte" børsrakettene og satser heller på langsiktige investeringer i kvalitetsselskaper. Se vedlegg for hele artikkelen fra Finansavisen 3. oktober.

Se følgende linker for mer informasjon om aksjefondene som Jonas forvalter:

FIRST Norge Fokus

FIRST SMB